Libri i dy rrugëve

1,500 L

Jodi Picoult është një nga autoret më të lexuara, e cila ka botuar mbi 25 romane të përkthyera në 34 gjuhë të botës. Romanet e saj janë plot dramë familjare dhe shprehin një shumëllojshmëri pikëpamjesh ku cdo kapitull ka zë dhe karakter të ndryshëm.

SKU: 9789928035868 Kategoria

Komente

Nuk ka ende komente