Kombi që u lind

950 L

Historia e mrekullisë ekonomike të Izraelit, një prej shteteve, që ndonëse në përmasa modeste gjeografrike dhe numër popullsise, mbetet njdër vendet më të zhvilluara në botë.

SKU: 9789928190598 Kategoria

Libri best-seller sjell historinë e suksesit të një kombi, që arrin të tejkalojë problemet gjeopolitike për t’u fokusuar në inovacionin teknologjik dhe rritjen ekonomike. Analizat e thella vlejnë për këdo individ apo lider që do të bëjë diçka për vendin e tij…

Komente

Nuk ka ende komente