Ju mund të arrini çdo gjë që doni

800 L

Një udhëzues praktik, me një shumësi shenjash drejtuese, që autori i quan “Rruga me pengesa drejt suksesit”, për t’ju ndihmuar të mbërrini atje ku doni.

SKU: 9789995623388 Kategoria

 I lehtë për t’u lexuar, shoqërohet me ushtrime praktike, të cilat ju mund t’i vini në zbatim në jetën tuaj, menjëherë. Libri përshkruan nga mbajtja e qëndrimeve të caktuara dhe botëkuptimi deri tek taktikat, të mësuarit dhe marrëdhëniet. Na ndihmon të kuptojmë se, të paturit besim te vetvetja, do të na ndihmojë të jemi të lumtur. Një libër argëtues, me përplot ide brilante.

Komente

Nuk ka ende komente