Fuqia e mendimit pozitiv 2

700 L

Mësimet e autorit, i cili është themelues i mendimit pozitiv, thonë se ka krijuar nga amerikanët atë gjeniun e veçantë të cilin nuk mund ta mposhtin pengesat dhe i cili edhe ajo që është e pamundur arrin ta realizojë me sukses të mahnitshëm.

SKU: 000-31 Kategoria

Në librin e tij, Norman Vincent Peale shpalos mënyra se si mund të kontrollojmë mendjen tonë, të luftojmë mendimet negative dhe të shkaktojmë ndryshime pozitive në jetën tonë. Ai na tregon se si mendimi ynë i dobët dhe pesimizmi mund të pengojnë arritjen e suksesit, ndërsa mendimi pozitiv dhe besimi në veten mund të krijojnë mundësi të reja dhe sukses të madh.

Komente

Nuk ka ende komente