Dashuri

750 L

Dashuri është një roman rreth jetës së disa grave dhe marrëdhënies së tyre me të ndjerin Bill Cosey.

SKU: 9994382950 Kategoria

Personazhet kryesore janë Kristin mbesa e tij dhe Heed e veja. Të dyja gratë janë në të njëjtën moshë dhe kanë qenë mikesha, por 40 vjet pas vdekjes se Billit ato janë armike të betuara, edhe pse vazhdojnë të jetojnë në të njëjtën banesë. Teknika e rrëfimit në librin Dashuri, ndërpjerja e herëpashershme e rrjedhës së ngjarjeve duke i ndarë në periudha të ndryshme kohore, është një trend në letërsinë e Morrison.

Shtëpia Botuese

Dritan

Numri i faqeve

230

Autori

Toni Morrison

Komente

Nuk ka ende komente