Dashuri

500 L

Të jetosh duke dashuruar veten dhe të tjerët përfaqëson sfidën më të madhe, aventurën më ngazëlluese dhe krijuese të ekzistencës sonë.

SKU: 999278136X Kategoria

Një sentiment pa moshë që për Leo Buscaglia-n, pedagog dhe sociolog i famshëm italo-amerikan, shndrrohet në një forcë supreme, të përgjegjshme, që si ndjen më caqet e vëna nga paragjykimet. pasi vetëm nëpërmjet dashurisë së ndërsjelltë, siç mund ta kuptojmë duke lexuar këtë libër, mund të arrijmë ta mbushim hapsirën e lënë nga pafundësia.

Komente

Nuk ka ende komente