Barriera

1,400 L

Ndryshe nga të gjithë romancierët e kohës, Teodor Drajzeri ka zbërthyer në mënyrën më të plotë dhe më tërësore frymën dhe psikologjinë e Amerikës. 

SKU: 9789994344864 Kategoria

Në librat e tij ndjehet “epizmi” pa formë, butaforia tronditëse e epokës që po degradonte kalonte, si e një gjiganti prehistorik dhe keqkuptimet serioze me të cilat po dukeshin tendencat e reja. Në mënyrë të veçantë, te romani “Barriera” spikat qartë tronditëse e emocionit dhe mjeshtrisë stilistikore, si karakteristika dalluese të pemës së Drajzerit.

Komente

Nuk ka ende komente