Gjumë të ëmbël nga e gjithë bota

1,500 L

Ky libër përmban përralla nga e gjithë bota, mes tyre edhe një shqiptare.

SKU: 9789928287861 Kategoria

Këto janë rrëfenja tipike për folklorin e traditave të largëta mes tyre, por që përmbajnë të njëjtën magji. Këto rrëfenja janë të shkurtra, të këndshme dhe plot aventura. Me to fëmijët do të udhëtojnë në të gjithë botën dhe do të njohin personazhe të paharrueshme. Këto janë kallëzime të përkryera për të nanuritur fëmijët në gjumë, duke u dhuruar ëndrrat e ëmbla që meritojnë, natë pas nate.”

Komente

Nuk ka ende komente