Përralla me princesha dhe sirena

1,200 L

Doni ta zbuloni vendin magjik të princeshave e të sirenave?

SKU: 9789928287311 Kategoria

Po t’i lexoni këto përralla të këndshme, me siguri që do ta gjeni. E pastaj do t’ju duket edhe juve sikur po merrni pjesë në një konkurs dallgësh a në një ballo ose sikur po bisedoni me sirenat e fshehura në guaska a në shpellat anije… Njihni Ajanën, Shkumëzën, Monën e sa e sa princesha e sirena të tjera.

Komente

Nuk ka ende komente