Udhëzues për zonjushat që gjuajnë pasurinë

1,200 L

…Futja në shoqërinë londineze është e vetmja rrugë e hapur për të dhe Kiti duhet të përdorë çdo gram dinakërie dhe mençurie për të bërë përpara. …

SKU: 9789928005274 Kategoria

Kiti Talbot ka nevojë për pasuri. Madje, më mirë të thuash se ajo ka nevojë për një burrë që ka pasuri. Sepse, në fund të fundit, është viti 1818 dhe vetëm burrat kanë privilegjin të synojnë të jenë të pasur. Kur kanë mbetur vetëm dymbëdhjetë javë deri në ardhjen e përmbaruesit, futja në shoqërinë londineze është e vetmja rrugë e hapur për të dhe Kiti duhet të përdorë çdo gram dinakërie dhe mençurie për të bërë përpara. I vetmi që i kupton planet e saj është Lordi Redklif, burrë praktik, i cili është i vendosur ta pengojë vajzën me çdo kusht, sidomos kur bëhet fjalë për të vëllain që po gjunjëzohet përpara joshjes së saj. A do të arrijë Kiti të sigurojë pasuri të mjaftueshme për të shpëtuar motrat nga varfëria? Nuk ka më asnjë ditë për t’u humbur dhe asnjë burrë, qoftë ai edhe një lord, që ta pengojë në rrugën e saj.

Komente

Nuk ka ende komente