Sekretet e mendjes milionere

1,000 L

Ky libër të mëson se si të zotërosh lojën e brendshme të parave: Mendo si i pasur që të bëhesh i tillë.

SKU: 9789951690232 Kategoria

“Për pesë minuta jam në gjendje ta parashikoj të ardhmen tënde financiare për gjithë jetën! Si? Duke identifikuar prototipin tënd personal të parave dhe suksesit.”

Komente

Nuk ka ende komente