Përse? Pyetjet që bëjnë fëmijët

1,200 L

Pyetjet dhe përgjigjjet më argëtuese për fëmijë. Çdo pyetje merr përgjigjje të qarta, të cilat janë shoqëruar edhe me figura ilustrative. Argëtues por edhe shpjegues i shumë pyetjeve që nuk ju gjejmë përgjigjje aq lehtë ndonjëherë.

SKU: 9789928002358 Kategoria

Merr përgjigje për të gjitha pyetjet që ke mbi: Trupin e njeriut, Sistemin diellor, Teknologjinë, Kafshët, Shkencën, Natyrën etj.

Shtëpia Botuese

Bota Shqiptare

Numri i faqeve

95

Autori

Grup Autorësh

Komente

Nuk ka ende komente