Fëmijët më të këqij në botë 1

1,500 L

Dhjetë histori tmerrësisht dëfryese. Nga autori numër një më i shitur në botë David Walliams. Argëtues, gazmorë dhe ilustrativ.

SKU: 9789928219220 Kategoria

Jeni gati të takoheni me fëmijët më të këqij në botë? Jepini, jepini! Takojini pesë Djemtë Bisha dhe pesë Vajzat e Llahtarshme! Si Sofia Divanin – një supertifoze televizori e ngulur në divan, aq sa janë bërë njësh! Apo Dreu Jargashin – një djalë të cilin jargët e fusin në një telash të tmerrshëm gjatë një ekskursioni të shkollës. E të mos harrojmë Berta Qaramanen – një motër e madhe qaramane me zakonin e keq të të gënjyerit. Ky koleksion historish të këndshme djallëzore vjen nga autori më i shitur David Walliams, i cili është ilustruar mjeshtërisht me ngjyra të lavdishme nga gjeniu Tony Ross.

Shtëpia Botuese

Botart

Numri i faqeve

270

Autori

David Walliams

Komente

Nuk ka ende komente