Një gjë e vetme

1,000 L

Nje gje e vetme eshte bestseller sipas gazetes New York Times, i cili jep rezultate te jashtezakonshme ne çdo fushe te jetes: te punes e te familjes, personale dhe shpirterore. Cila eshte gjeja jote e vetme – Numer Nje?

SKU: 9789928004727 Kategoria

TË DUHET MË PAK Të duhet më pak shpërqendrim, më pak ngarkesë. Lumi i madh i e-maileve, teksteve, mesazheve e takimeve të përditshme të shpërqendron dhe të streson. Kërkesat e njëkohshme nga puna dhe familja sa vijnë e shtohen. Me çfarë kostoje? Punë e dorës së dytë, afate që nuk i kap dot, pagesa më të ulëta, përparim më i ngadaltë në karrierë dhe shumë stres. DHE TË DUHET MË SHUMË Të duhet më shumë produktivitet në punë. Më shumë të ardhura për jetë më të mirë. Të duhet më tepër kënaqësi nga jeta, më shumë kohë për veten, familjen dhe miqtë. TANI, MUND T’I KESH TË DYJA – MË PAK DHE MË SHUMË Në librin “Një gjë e vetme”, do të mësosh si: * Të shpëtosh nga rrëmuja. * Të arrish rezultate më të mira në më pak kohë. * Të mbledhësh forcat drejt synimit. * Të ulësh stresin. * Të kapërcesh ndjesitë dërrmuese. * Të rigjallërosh energjitë. * Të qëndrosh në shina. * Të zotërosh ato që kanë rëndësi.

Komente

Nuk ka ende komente