Leksione mbi harresën

1,000 L

Ky roman përqendrohet në aventurën e Feribes në Qendrën e Shkatërrimit të së Kaluarës, ku ajo shkon për të hequr qafe kujtimet e saj të bukura, që i lanë pas hidhërimin e një zemërthyerjeje.

SKU: 9789928184917 Kategoria

 Po Leksionet mbi Harresën, që do të zhvillohen në këtë vend, së bashku me detyrat e shtëpisë, që ajo duhet të kryejë çdo javë, do t’ia kthejnë jetën përmbys. Në këtë mënyrë, ndërsa nga njëra anë hedh hapat në rrugën për të harruar ish-të dashurin, nga ana tjetër, heroina jonë do të hiqet zvarrë nëpër aventura, të cilat as nuk do t’i shkonin në mendje. Leksione mbi Harresën niset nga dëshira njerëzore për të harruar kujtimet e hidhura dhe na skicon një portret të jetës moderne, duke ironizuar premtimet e saj për lumturi në këmbim të parave.

Komente

Nuk ka ende komente