Jeta dhe zakonet e shqiptarëve

900 L

Një histori rreth popullit shqiptar

SKU: 9789928280770 Kategoria

Qenia e fisit te madh i terhoqi vemendjen autores, sipas se ciles ate stad e kishin kaluar edhe popujt e Europes para se te arrinin ne epoken e formimit te shtetit. Kurse ne Gadishullin Ballkanik”sistemi i fisit” mbijetoi deri ne fillim te shekullit te XX i paprekur vetem ne Shqiperi dhe Mal të Zi.

Komente

Nuk ka ende komente