Përralla me Princesha dhe Njëbrirësha

1,200 L

Thonë që fëmijët i pëlqejnë shumë një brirëshat. Ndaj u shkrua edhe ky libër me 14 përralla, i shoqëruar me ilustrime të hijshme, që ata t’i njohin më nga afër personazhet e preferuara.

SKU: 9789928240729 Kategoria

 Këtu flitet për një zanë të vockël që u pëshpërit në vesh një brirëshave, për princeshë Brilantinën që bën një udhëtim interesant, për historinë mbresëlënëse të Lulehënës dhe të njëbrirëshit bukurosh etj., etj. Bashkë me to do të zbuloni vendet e mrekullueshme të princeshave e të njëbrirëshave.

Komente

Nuk ka ende komente