Egoja është armiku

1,000 L

Është një libër që duhet ta lexojë çdo sportist, çdo sipërmarrës, çdo mendimtar apo person që aspiron të bëhet lider.

SKU: 9789928265159 Kategoria

Rajan Hollidei është një nga mendimtarët më të mprehtë të gjeneratës së tij, dhe kjo është vepra e tij më e arrirë.” Steven Pressfield, shkrimtar “Humoristi Bill Hicks ka thënë se bota po njolloset nga egoistët dhe delirantët. Në librin “Egoja është armiku”, Rajan Hollidei na jep recetën: përulësia. Ky libër është plot histori dhe citime që do t’ju ndihmojnë të kapërceni disa vështirësi brenda vetes. Do të zbuloni shtysa të domosdoshme për iniciativat tuaja.”Austin Kleon, autor i “Vidhni si artist” “Është një libër që duhet ta lexojë çdo sportist, çdo sipërmarrës, çdo mendimtar apo person që aspiron të bëhet lider. Rajan Hollidei është një nga autorët më të talentuar të brezit të tij.”George Raveling, trajner

Komente

Nuk ka ende komente