Çfarë po mendon fëmija im?

2,000 L

Bëhuni njësh me mendimet më të thella të fëmijës tuaj dhe përpiquni të jeni prindi që doni.

5 stok

SKU: 9789928349934 Kategoria Tag:

Ky libër që përmban më shumë se 100 situata të përditshme, tregon se si të kuptoni sjelljen e fëmijës tuaj të zbuloni se çfarë qëndron pas saj dhe të vini në jetë, me besim, zgjidhjet më të mira. Gjatë leximit do të njiheni me çastet kyçe, përmes të cilave kalon fëmija juaj nga mosha 2 deri në 7 vjeç, duke ju ndihmuar të përballoni disa nga shqetësimet kryesore, si: shpërthimet e zemerates rivaliteti mes vëllezërve e motrave, problemet e gjumit, siguria e nevojshme në internet dhe shumë të tjera.

Komente

Nuk ka ende komente