Brida

1,500 L

Romani ”Brida” vjen në një botim special nga shtëpia botuese Toena, me lidhje dhe me kopertinë të fortë, – një edicion për biblioteken tuaj.

SKU: 9789928348753 Kategoria

Brida është një vajzë e re irlandeze, e dashuruar me një fizikan të ri, Lorencin. Ajo ka ndjerë një thirrje të brendshme të misterit dhe prandaj shkon dhe i kërkon një magjistari të njohur si Mjeshtri i Madh, personazh nga kryesorët në roman, t’i mësojë magjinë. Këtu zë fill një subjekt që do ta përfshijë këtë vajzë në eksperienca të jashtëzakonshme që kanë të bëjmë me përballjen e saj me dhuntinë e lindur prej shtrige, me lidhjet që krijon e mësimet që merr nga mbretëresha e stregonerisë irlandeze, Wicca, me takimin në hipnozë me një prej paraardhëseve të saj nga mesjeta, që është djegur në turrën e druve nga inkuizicioni.

Shtëpia Botuese

Toena

Numri i faqeve

272

Autori

Paulo Coelho

Komente

Nuk ka ende komente