Një mashtrim i shkëlqyer

800 L

‘Ky është një roman atipik, pa vrasje dhe vrasës për t’u zbuluar, por fakti mbetet se ai është shkruar me një ironi therëse për racën njerëzore së cilës ne i përkasim”, – Varese News

SKU: 9789928061713 Kategoria

Ky roman, është një histori dashurie dhe mashtrimi mes Zyrihut, Milanos dhe Zvicrës italiane. Është një histori e pasionit ekstrem dhe njëkohësisht një shaka trishtimi. Ngjarjet zhvillohen në Zurihun e pasur dhe të pastër, në lëndinat e gjelbëra të vilave luksoze, duke u zhvendosur me intensitet emocional në Riva Plaçida në Askona dhe në Milano. Andrea Fazioli ndërton një histori befasuese të pazakontë, të cilën lexuesi e ka të vështirë që të dallojë nëse kjo është një histori e trilluar apo një ngjarje e vërtetë.

Shtëpia Botuese

Ombra GVG

Numri i faqeve

382

Autori

Andrea Fazioli

Komente

Nuk ka ende komente