Dashuri e shëmtuar

1,200 L

Nje tjetër bestseller absolut nga Colleen Hoover vjen në gjuhën shqipe nga botimet Living: Një histori dashurie e paharrueshme, që shkel çdo rregull: Hyn në lojë zemra, shkelet fjala e dhënë, shkelen rregullat, – dashuria bëhet e shemtuar.

14 stok

SKU: 9789928338334 Kategoria , Tag:

Kur Tejt Kollins takon djalin e heshtur dhe të përvuajtur Majls Arçer, nuk mund të themi se është dashuri me shikim të parë. Ata as shokë nuk bëhen dot në fillim. E vetmja e përbashkët që kanë është një tërheqje fizike, që nuk mund të mohohet. Kur dëshirat e tyre dalin hapur, krijohet një lidhje pa kushte. Ai nuk është në kërkim të dashurisë, ndërsa ajo nuk ka kohë për dashuri. Kështu, mbetet vetëm një marrëdhënie për seks. Megjithatë, çuditërisht ata janë të kënaqur, sidomos për sa kohë që Tejti u përmbahet dy rregullave kryesore të Majlsit: të mos e pyesë për të shkuarën dhe të mos ketë pretendime për të ardhmen. Ata mendojnë se nuk ka asnjë problem me këtë zgjedhje, vetëm se gjërat tjetërsohen kur emocionet fillojnë ta ndryshojnë ekuacionin.

Komente

Nuk ka ende komente