12 Vjet Skllav

990 L

Dymbëdhjet vjet skllav, rrëfimi i Solomon Northap, qytetar i Neë Yourk-ut, që u shit në skllavëri dhe u mbajt në robëri për 12 vjet në Luiziana. Historia e vërtet e një njeriu të lirë, mëkati i të ciliti ishte vetëm…

SKU: 9789928303349 Kategoria

Njerëzit mund …. të ligjërojnë përciptazi nga kolltuku ku rrinë, lidhur me bekimin që është padija dhe lezetet e jetës së skllavit; por pa çoje njëherë këtë të punojë në fushë me të – të flerë me të në kabinë – të ushqehet si ai me krunde; le ta shohin si frushkullohet, gjuhet, shkelet me këmbë, dhe ata do të vijnë me një histori tjetër për të treguar…

Komente

Nuk ka ende komente