100 mënyra për të motivuar veten

800 L

100 mënyra për të motivuar veten ju ndihmon të depërtoni përmes barrierave negative dhe t’i zhdukni mendimet pesimiste që po ju pengojnë të arrini obje- ktivat dhe ëndrrat tuaja.

SKU: 9789928422712 Kategoria

Ky botim përmban teknika mendore dhe shpirtërore të cilat nxisin veprimin dhe rezultatet në jetën tuaj.

Komente

Nuk ka ende komente