Unë Elton John

1,500 L

Gazmore, argëtuese dhe herë-herë thellësisht prekëse.

SKU: 9789928184689 Kategoria

Autobiografia “UNË” do t’ju çojë në një udhëtim intim me një legjendë të gjallë.

Komente

Nuk ka ende komente