Topi nën pushtetin e tyre

1,200 L

Një histori e futbollit shqiptar.

SKU: 9789928216854 , Tag:

Pas një jete në mikrofonin e Radiotelevizionit Shqiptar dhe me një pasion të pandarë për letërsinë dhe sportin, gazetari, publicisti dhe shkrimtari Skifter Këlliçi sjell për të gjithë dashamirësit e sportit librin me kujtime “Topi nën pushtetin e tyre”.

Komente

Nuk ka ende komente