Faktori Çërçill

1,200 L

Njihuni me figurën e U.Çërçill dhe ndikimin e tij në historinë e Britanisë së madhe.

SKU: 99928032300 Kategoria

Johnson-i jo vetëm ka ngritur në qiell Çërçillin me këtë libër, por e ka rivalizuar me mjeshtërinë e tij. Financial Times Studimor por jo pedant, i shpejtë por jo pa peshë… një libër që të shpaloset me leht

Komente

Nuk ka ende komente