Syri më blu

650 L

Aftësia e Morrisonit në përdorimin e fjalëve të thjeshta për të prodhuar fraza lirike e me shkëlqim dhe për të evokuar përceptime të sakta emocionale është e jashtëzakonshme. Vepra e saj përmbush në mënyrë brilante ngarkesën në tipizmin madhështor dhe gravitetin moral, që çdokush me të drejtë do të priste nga një laureate e Çmimit Nobel në letërsi

5 stok

SKU: 9789995621001 Kategoria Tag:

Toni Morrison (1931) është fituese e Çmimit Nobel dhe e Çmimit Pulitzer. Ajo është shkrimtarja e parë me ngjyrë, që ka marrë çmimin Nobel, në vitin 1993. Romanet e saj shquhen për temat epike, dialogjet e gjalla dhe përshkrimet e detajuara të karaktereve.

Shtëpia Botuese

Dritan

Numri i faqeve

187

Autori

Toni Morrison

Komente

Nuk ka ende komente