Sula

600 L

Në qendër të veprës është miqësia mes dy grave. Sula dhe Nel- të dyja me ngjyrë, të dyja të zgjuara por të varfra, të rritura në një provincë, takohen kur janë veçse dymbëdhjetë vjeçe dhe ende ëndërronin për princin e kaltër.

SKU: 9994366858 Kategoria

Gjatë adoleshencës ato ndajnë gjithçka me njëra-tjetrën: percetimet, mendimet, sekretet, madje edhe krimet, derisa Sula largohet. Pas dhjetë vjetësh nëpër rrugët e Amerikës, Sula kthehet në qytezën e saj. Nel është bashkëshorte dhe nënë e tre fëmijëve. Ajo i përket provincës së saj, kishës së saj. Por jo Sula. Me gjithë përpjekjet, ajo nuk mund të përshtatet në atë mjedis dhe Nel nuk e njeh më miken e saj.

Shtëpia Botuese

Dritan

Numri i faqeve

156

Autori

Toni Morrison

Komente

Nuk ka ende komente