Shtëpia ime

1,200 L

Një lagje e qetë. Një shtëpi për t’u dashur. Një fillim i ri premtues.

SKU: 9789928361271 Kategoria

. Në një rrahje zemre gjithçka mund të ndryshojë në këtë roman të mban pezull nga autorja bestseller e USA Today, Kaira Rouda. Xhuli Xhons ka lënë pas martesën e saj mbytëse. Me vajzën adoleshente, Xhesin, vendos t’ia nisë nga e para. Shtëpia e tyre e re në Oceanside është hapi i parë drejt një jete të re. Edhe nëse ajo vjen me të papritura. Pronarët e mëparshem, një pastor bashkëshortja e tij, kanë lënë pas diçka, më saktë… dikë. Tom Dini ka një urrejtje therëse për të atin, i cili e quan një “çështje të humbur”, si dhe për gruan që është zhvendosur në shtëpinë e familjes së tyre. E vetmja shtëpi që ai ka njohur ndonjëherë.

Komente

Nuk ka ende komente