Sekreti i Parisit

1,500 L

Sekreti i Parisit” nga Natasha Lester është një histori zemërthyese, e shkruar bukur, e treguar në periudha të ndryshme kohore që të çojnë në Paris, në Angli dhe në Australi.

SKU: 9789928063298 , Tag:

Është një sagë familjare, një histori lufte, një histori dashurie dhe humbjeje. Personazhet janë absolutisht të jashtëzakonshëm. “Sekreti i Parisit” është një mrekulli verbuese rrëfimi, një përzierje e përsosur veprimi, historie dhe thellësie emocionale. Një trashëgimi e kohës së luftës. Një dashuri e humbur. Një miqësi që zgjat gjatë gjithë jetës.

Komente

Nuk ka ende komente