Pretenduesi

1,200 L

Jaclyn Reding është autore bestseller e një numri romanesh kalorësiake dhe Pretenduesi është fillimi i heronjve të saj të malësisë skoceze. Ky libër është përkthyer në shumë gjuhë dhe nëpërmjet një historie të detajuar, përcillen cilësitë e larta njerëzore, si dashuria, guximi, trimëria, vendosmëria, mprehtësia dhe shkathtësia. Mos e humbisni leximin e Pretenduesit

SKU: 9789994306800 Kategoria

Duka e Sudeleigh – it është i vendosur ta martojë vajzën e tij ngatërrestare, Elizabeta. Edhe kjo bukuroshe kokëfortë është po aq e vendosur t’i shpëtojë martesës, atë e shpëton një fermer skocez. Më vonë ajo i futej atij në shtrat…por e zbulojnë. I ati e detyron Elizabetën të martohet me të, ndërkohë që është në dijeni se ky djalë, Daglas MakKinon, nuk është një fermer i varfër, por një pronar i fuqishëm tokash në Skoci. Daglasi bie dakord për martesën, në këmbim të ndihmës së Dukës në oborrin mbretëror, sepse ai dëshiron më shumë që t’i rifitojë tokat e tij. Por jeta me nusen angleze guximtare shumë shpejt nxjerr në pah dëshira të tjera.

Komente

Nuk ka ende komente