Nëna

1,000 L

Grazia Deledda është njëra nga shkrimtaret më të rëndësishme të shekullit të njëzetë. Përshkrimi me detaje të hollësishme i zonave të izoluara të Sardenjës veriore me një stil shumë tërheqës, intensiv dhe krejtësisht individual i dha asaj çmimin Nobel për letërsinë në vitin 1926.

SKU: 9789928063564 Kategoria

“Një rrëfim ende i kohës ku tema e pakuptueshmërisë trajtohet me mjeshtëri të thellë. Deledda di të rrënojë në thellësinë e shpirtrave të personazheve të zgjedhur, duke rrahur temën e fesë me shumë kujdes. Tjetër element i dashur e i çmuar për autoren është era që përkëdhel faqet e librit.

Komente

Nuk ka ende komente