Libri i binjakëve – Kujtime të paharrueshme

1,500 L

Lindja e një foshnjeje është diçka e rrallë dhe emocionuese. Përftyroni çfarë emocioni do të ishte nëse vjen në jetë jo një, por dy fëmijë. Për këtë emocion është krijuar ky libër!

SKU: 9789928240408 Kategoria

Në të do të mund të jetësoni çdo çast të veçantë të rrugëtimit magjik, që nga ekoja e parë e deri në moshën parashkollore. Çdo emocion dhe çdo risi e viteve të para të jetës së fëmijëve tuaj do të ketë vendin e vet në këtë libër, që do të jetë një thesar për ju dhe për personazhet e vërteta të këtij ditari. Një libër për t’ua dhuruar të afërmve tuaj të dashur, që kanë marrë lajmin e mrekullueshëm: Në jetë po u vijnë dy fëmijë!

Komente

Nuk ka ende komente