Idioti

1,700 L

Në 12 vëllime të ndara ju do të keni mundësinë të njiheni me qytetërimet më të rëndësishme të njerëzimit. 

SKU: 9992766719 Kategoria

Historia Botërore dhe Qytetërimi 6: Rilindja dhe Reforma: Rilindja në Francë, në Vendet e Ulëta, në Gjermani, në Britaninë e Madhe- Zbulimet e mëdha gjeografike- Perandoria e Karlit V- Reformat dhe reformatorët- Mosha e artë e letërsisë jugevropiane, e pikturës spanjolle dhe flamande- Filipi II dhe koha e tij.

Komente

Nuk ka ende komente