Zahiri

1,500 L

Prezenca e një femre në jetën e një mashkulli fiton rëndësi vetëm kur ajo largohet…

SKU: 9789928348777 Kategoria

Një ditë, një shkrimtar i famshëm zbulon se gruaja, korrespondente lufte, e ka braktisur pa lënë gjurmë dhe pa i dhënë asnjë shpjegim. Pavarësisht suksesit që vazhdon të gëzojë dhe një dashurie të re, që bëhet pjesë e të përditshmes së tij, mendimi i mungesës së gruas vazhdon ta mundojë dhe i pushton mendjen derisa e hedh në një përhumbje totale.

Komente

Nuk ka ende komente