Xhim Morrison: Ky është fundi

1,000 L

Në vezullimin e parë të Edenit/U derdhëm poshtë në det/ U prehëm atje në bregun e lirisë/ Duke pritur diellin të ndrisë.

SKU: 9789928282040 Kategoria

Pak njerëz kanë pasur fatin ta përjetojnë një gjë të tillë. Ai kishte mundur t`ia plotësonte portretin vetes dhe vdekja e tij e vulosur me mister e përmbylli shenjtërimin, duke i siguruar një vend në panteonin e më të talentuarve, “artistë të mallkuar” që vdiqën të rinj, sepse nuk e duronin këtë realitet kaq intensiv.

Komente

Nuk ka ende komente