Ujë për elefantët

1,000 L

Jeta e njeriut mund të ndryshojë në një sekond të saj. Ky roman sjell këto paradokse në një Amerikë që i ka të gjitha dhe ku jeta e njeriut dhe e kafshës bëhen të parëndësishme në një moment. Mjeshtria e madhe në kapjen e këtyre paradokseve njerëzore e ka kthyer këtë roman në më të lexuarin dhe të votuarin në platformën më të madhe online, Goodreads.com

SKU: 9789994341344 Kategoria

Jetim, i papara, Jacob Jankoëski flaket në një tren marrash në errësirë dhe pikërisht në atë moment nis transformimi i të ardhmes së tij. Që në mëngjes ai gjeti punë me Skuadronin Flying të Shout më spektakoplar në botë, Benzini Brothers. Në mbrëmje bie në dashuri. Në një Amerikë të bërë pa ngjyrë, nga ndalesa dhe Depresioni, cirku është streha e një e këndshme dhe e ndjeshme. Por përtej luksit shfaqet një botë më e errët, ku kafshët dhe njerëzit janë të parëndësishëm. Mbi të gjitha, akti më i rrezikshëm është kur të biesh në dashuri…

Shtëpia Botuese

Omsca-1

Numri i faqeve

392

Autori

Sara Gruen

Komente

Nuk ka ende komente