Të lirë

1,400 L

Lea Ypi është profesore e Teorise Politike në London School of Economics. Libri i saj i parë për publikun e gjerë, “Të lirë” po përkthehet në mbi 15 gjuhë të botës.

SKU: 9789994306565 Kategoria

‘’Një vogëlushe rritet nën shtypjen e një shteti komunist, ku të vërtetat publike pranohen lumturisht ndërsa ato private fshihen. Kur kjo botë nis e shkërmoqet, ajo duhet t’i gjejë kuptim vetë jetës, duke u mbështetur në këshilla kontradiktore, informacione të copëtuara dhe, mbi të gjitha, në kureshtjen e saj kokëfortë. Ky libër kujtimesh fëmijërie, si shumë pak të tjerë, të zhyt në mendime dhe është i shkruar mrekullisht, me humor, ndjeshmëri dhe vëzhgim të mprehtë, një libër vërtet magjepsës.’’ Noel Malcolm, autor i librit ‘’Agjentë Perandorakë’’

Komente

Nuk ka ende komente