Të fshehtat e anijes fluturuese

400 L

Një histori fantastike miqësie dhe aventure të paharueshme.

SKU: 9789928287496 Kategoria

“Të fshehtat e anijes fluturuese : Kjo histori flet për një aventurë të jashtëzakonshme, që do t’i çojë Tomin dhe Penin, dy miq të pandarë, larg prej qetësisë së fshatit të tyre.”

Komente

Nuk ka ende komente