Si të ruash mendjen e shëndoshë në epokën e ndasisë

800 L

Epoka jonë është epoka e një ankthi ngjitës. Ndihemi të mbërthyer nga ngjarjet që na rrethojnë, nga padrejtësia, nga vuajtjet, nga një ndjenjë e pafundme krize. Atëherë, si do ta mbajmë të gjallë në veten tonë shpresën dhe besimin në diçka më të mirë? Si mund të qëndrojmë të shëndoshë mendërisht në këtë epokë ndarjeje?

SKU: 9789928005267 Kategoria

Në këtë kërkim të fuqishëm dhe frymëzues për optimizëm të vetëdijshëm, romancierja dhe aktivistja e nominuar për çmimin “Booker”, Elif Shafak, zhytet në kujtimet e saj dhe qëmton atje histori të fuqishme që na mësojnë të qëndrojmë të bashkuar. Në këtë proces, ajo zbulon se si dëgjimi i njëri-tjetrit mund të ushqejë demokracinë, ndjeshmërinë dhe besimin tonë në një të ardhme më të mirë dhe më të mençur.

Komente

Nuk ka ende komente