Kur trupi thotë jo

1,400 L

Libri “Kur trupi thotë jo” i Mate Gabor flet rreth marrëdhënieve midis trupit dhe mendjes dhe roli i tyre në shëndetin tonë emocional dhe fizik.

SKU: 9789951817479 Kategoria , Tag:

Autori thekson se shumë njerëz e injorojnë trupin e tyre dhe nuk i japin vëmendje atij, duke përqendruar kujdesin e tyre në shumë gjëra të tjera në jetë. Ai thotë se ky mospërfillje e trupit mund të çojë në probleme të shumta shëndetësore dhe emocionale. Ai propozon një qasje të re në qëndrimin ndaj trupit, ku njerëzit duhet të ndjekin sinjale të trupit të tyre dhe të punojnë me të për të arritur shëndetin dhe lumturinë. Gjatë librit, autorit iu kushtohet vëmendje ndryshimeve në trup që mund të tregojnë se diçka nuk është në rregull me stresin, ankthin, dhimbjen dhe ndjesitë tjera. Ai ofron teknika që ndihmojnë në mënyrën se si mund të interpretojmë këto sinjale dhe si të trajtojmë gjendjet tona fizike dhe emocionale në mënyra që janë efektive dhe të dobishme. Në përgjithësi, “Kur trupi thotë jo” është një libër i qëllueshëm dhe frymëzues që flet për rëndësinë e kujdesit ndaj trupit dhe lidhjes midis trupit dhe mendjes. Ai ofron një perspektivë të re mbi marrëdhëniet tona me trupin tonë dhe si mund të përmirësojmë shëndetin tonë përmes ndjekjes së sinjaleve të trupit dhe kujdesit për të.

Komente

Nuk ka ende komente