Shërbyesja e dhomës

1,200 L

Ju nuk e shihni, por ajo ju sheh.

SKU: 9789928005236 Kategoria

Unë jam shërbëtorja jote. Unë e di sekretin tuaj. Rrovat tuaja të ndotura. Por çfarë dini ju për mua? Molli Greji është si gjithë të tjerët. E ka të vështirë të hyjë në marrëdhënie shoqërore dhe i interpreton në kokë të vet qëllimet e atij që ka pranë. Gjyshja, që e kishte rritur, ia përpunonte e ia bënte gati botën, duke ia kodifikuar në rregulla të thjeshta sipas të cilave Moli mund të jetonte, por kur gjyshja vdiq, njëzetepesëvjeçares Moli iu desh të përballet fill e vetme me ndërlikimet e jetës. Duke u përfshirë edhe me më shumë pasion në punën e saj si shërbyese dhome hoteli. Karakteri i tërhequr, rendja e ethshme deri në fiksim pas pastërtisë dhe rregullit, e bëjnë një shërbyese dhome të jashtëzakonshme. I pëlqen të veshë uniformën e saj kërk çdo mëngjes, të mbushë karrocën e saj të shërbimit me sapunë dhe shishka dhe t’i rregullojë përsosmërisht thomat e bujtësve të hotelit luksoz Regency Grand. Por jeta e rregullt e Molit tronditet kur hyn në dhomën e milionerit çarls Bllek dhe e gjen të vdekur.

Komente

Nuk ka ende komente