Rruga drejt suksesit

2,000 L

“Rruga drejt suksesit është një libër që duhet lexuar patjetër, i mbushur me përvojat e një prej historive më të shkëlqyera të suksesit në biznes në këto tridhjetë vitet e fundit – Blackstone.

SKU: 9789928265586 Kategoria

Në këtë libër, Steve Schwarzman rrëfen rrugëtimin e tij dhe të Blackstone drejt majës së biznesit global. Ky libër është përplot me njohuri origjinale dhe përvoja personale të cilat të gjithëve – nga studentët te CEO-t – do t’u duken të prekshme dhe do të mësojnë”.

Komente

Nuk ka ende komente