Si të udhëheqësh

1,500 L

Mësoni parimet dhe filozofinë mbizotëruese të Bill Gates, Jeff Bezos, Ruth Bader Ginsburg, Warren Buffett, Oprah Winfrey dhe shumë të tjerëve, përmes bisedave depërtuese rreth jetëve dhe karrierave të tyre mbreslënëse.

SKU: 9789928265593 Kategoria

“Një libër tejet argëtues që flet për liderë nga profesione dhe pozicione krejt të ndryshme. Dialogët e David Rubenstein-it me individë aq të ndryshëm nga njëri-tjetri si Jeff Bezos dhe Yo-Yo Ma, nxjerrin në pah me mjeshtëri historitë e tyre personale dhe cilësitë që i quan drejt suksesit. Mbi të gjitha, Rubenstein zbulon veçoritë e lidershipit që të gjithë i kanë të përbashkëta”. Si të udhëheqësh është një libër jashtëzakonisht frymëzues dhe udhëzues”- Robert M. Gates

Komente

Nuk ka ende komente