Pasi dielli bie

1,100 L

“Pasi dielli bie” është fitues i çmimit të Këshillit Nordik për Letërsi si dhe kandidat për Man Booker Prize 2022 dhe vjen ne shqip nen perkthimin e Sokol Çunges dhe botimit nga Berk.

SKU: 9789928368089 Kategoria

“Letërsia politike nuk supozohet të jetë kaq personale. Satirat nuk supozohet të jenë kaq zemërthyese. Surrealizmi nuk supozohet të jetë kaq i vërtetë. Ndjeshmëria shoqërore nuk supozohet të jetë kaq argëtuese. Me lojëra shpejtësie dhe goditje drejt e në zemër, përmbledhja me 5 tregime, ‘Pasi dielli bie’ i bën të gjitha këto duke lënë një gjurmë të pashlyeshme në atë që quajmë letërsi.”

Komente

Nuk ka ende komente