Libri im i sekreteve

1,000 L

Çdo vajzë ka sekretet e saj; nga ato të fshehtat fare, që mund t’ia thotë vetëm ditarit.

5 stok

SKU: 9789928240088 Kategoria Tag:

Për këtë arsye, “Libri im i sekreteve” është për të gjitha vajzat. Ai është nga ata libra që jo thjesht mban sekrete, por edhe të tregon sekrete dhe mënyra për t’ia dalë mbanë në çdo vështirësi, të këshillon dhe të mbështet;ka edhe teste, falë të cilave do të njohësh më mirë veten dhe shoqet, si edhe lojëra për t’u argëtuar… Pra, nëse kërkon një shok që di të të dëgjojë dhe që thotë gjithmonë fjalën e duhur, ky është “Libri im i sekreteve”.

Komente

Nuk ka ende komente