Ditari im i vogël

500 L

Ky ditar i këndshëm me kopertinë shndritëse dhe me ilustrime shumëngjyrëshe përbrenda është më shumë sesa një ditar.

5 stok

SKU: 9789928177117 Kategoria Tag:

. Në të, përveçse do të tregosh, ti edhe do të zbulosh shumë gjëra për veten. Bëj testet dhe mëso më shumë për karakterin tënd, lexo karakteristikat e shenjës sate të horoskopit, si edhe këshillat që i kemi dhënë vetëm për ty. Përgjigjju pyetjeve dhe ndihu si një personazh i famshëm që e intervistojnë. Mos harro ta mbyllësh me kyç këtë ditar, sepse aty janë sekretet e zemrës sate.

Komente

Nuk ka ende komente