Ditari i sekreteve

700 L

Fshihi sekretet e tua në këtë ditar të krijuar posaçërisht për vajza si ti!

5 stok

SKU: 9789995641108 Kategoria Tag:

Në të mund të shkruash gjithçka për veten dhe për shoqet, të ngjitësh fotografitë që ke bërë me miqtë e tu më të mirë, të shënosh gjërat që ke më për zemër dhe synimet që ke për të ardhmen. Po ashtu, do të gjesh pyetësorë që do të të befasojnë me rezultatet e tyre, gjëegjëza, vizatime, si edhe kalendarin e zanave, ku mund të shënosh ngjarjet e tua sekrete.

Komente

Nuk ka ende komente