Home Body

900 L

Pas një mungese të gjatë, rivjen te lexueset dhe lexuesit me librin e “home body”, me rrëfime mbi mendjen, zemrën, pushimin dhe zgjimin.

SKU: 9789951817264 Kategoria

Autorja jokonvencionale Rupi Kaur ka thyer të gjitha rekordet e shitjes (me librat milk and honey dhe sun and her flowers), duke u bërë sensacion në rrjetet sociale. Pas një mungese të gjatë, rivjen te lexueset dhe lexuesit me librin e “home body”, me rrëfime mbi mendjen, zemrën, pushimin dhe zgjimin.

Komente

Nuk ka ende komente